Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

iPhone 5 releasedatum i oktober

iPhone 5 releasedatum i oktober

Comments

 1. Olle

  Även om det är rykten så är det dags att lansera den nu. Var ett tag sen dem släppte en ny mobiltelefon. 4G är bra men ska dem hålla upp med snabbheten får dem visa oss det. Längtar efter allt som iPhone 5 kommer att ha med. 🙂

  • Det borde vara ett datum inom 6 månader iallafall 😛 Ne men vi hoppas verkligen att det är nu i Oktober dem släpper bomben. Har varit mycket rykten hit och dit men hetast har nog varit runt September, Oktober 2011.

 2. xxxx

  you said it. Tror att kameran kommer bli riktigt tung på nästa. Sen är jag mycket intresserad och se vad dem har gjort med skärmen och upplösningen. Tycker det var bra gjort på 4G om man jämnför med andra telefoner idag. Därför undrar jag hur mycket bättre skärmen kan bli 🙂

 3. Robin Moberg

  Jag är trött på iPhone och ska nog välja något nytt. Tycker att vissa android telefoner verkar mycket bättre. Känns som folk väljer iPhone bara för att det är enkelt. Behöver inte tänka igenom vilka mobiler som finns att köpa utan plockar en iPhone för att alla andra har den.

  Köp något annat svenskar!!

 4. Lars ingvar

  Jag är trött på iPhone och ska nog välja något nytt. Tycker att vissa
  android telefoner verkar mycket bättre. Känns som folk väljer iPhone
  bara för att det är enkelt. Behöver inte tänka igenom vilka mobiler som
  finns att köpa utan plockar en iPhone för att alla andra har den.